A SEO segítőtárs és Link gyűjtemény

KERESŐSZAVAK.HU

A linkkatalógusunk viszontlink köteles, de a kezdeti időszakban nem kérünk az elfogadásért cserébe linket.
Küld be a linked minél hamarabb!


AJÁNLOTT LINKEK

A szótárak története

Az elmúlt évszázadokban központi kérdés a magyar nyelv tanulmányozása, ápolása, rendszerének időről időre korszerű grammatikákban való leírása, építőelemeinek, a szavaknak szakszerű szótárakban való leltározása.

A magyar nyomtatott szótárirodalom a 16. században három kiemelkedő alkotással indul:


Az első magyar nyomtatott szótárt Pesti Gábor jelentette meg 1538-ban Bécsben. Ez egy hat nyelvet (latin, olasz, francia, cseh [bohemicae], magyar és német) feldolgozó fogalomköri szótár.
A polihisztor Verantius Faustus a latin szavak kezdőbetűje szerint ábécébe rendezett ötnyelvű (latin, olasz, német, horvát, magyar), mintegy 4500 címszót tartalmazó szótárát Velencében nyomtatta ki 1595-ben.
Baranyi Decsi János 1598-ben Bártfán bocsátotta közre Rotterdami Erasmus nyomán kisalakú, 5000 közmondást (latinul, görögül és magyarul) tartalmazó szótárát.


Üdvözlünk minden kedves látogatót a keresőszavak linkkatalógusban! Célunk egy minőségi linkgyűjtemény létrehozása, ezért a szabályokat szigorúan vesszük, kötelező egyedi leírásokat írni és amennyiben a beküldési űrlapon megjelenik, viszontlinket elhelyezni az oldalon. Ezért cserébe mi is sokat teszünk az oldalért, arra törekszünk, hogy minél értékesebb linkeket adjunk a beküldőknek! 

 

Nálaunk nem kell heteket, vagy hónapokat várni a beküldés elfogadására, folyamatosan figyeljük a levelezést, tehát nagyon gyors az elbírálás!

 

Az egyedi kérdéseket és ajánlatokat szívesen meghallgatjuk, ezeket a kapcsolat oldali űrlap kitöltésével lehet számunkra eljuttatni.

FŐOLDAL  | SZABÁLYZAT  | KAPCSOLAT  | GOOGLESEO.HU

Honlapkészítés és e-marketing: InteliArt @ 2019


Map